Oproep van de impactgeneratie: ‘’Prinses Amalia, kies voor een studie met impact!’’

In een open brief richten wij ons als #impactgeneratie tot Prinses Amalia. Wij roepen haar op zich met ons in te zetten voor een economie waar ondernemerschap bijdraagt aan oplossingen voor maatschappelijke problemen.

Als toekomstig ambassadeur voor de Nederlandse economie kan zij met haar inzet een groot verschil maken, zoals haar vader dat deed voor watermanagement en haar moeder voor microkredieten. We willen haar vragen dit mee te nemen in haar studiekeuze. Een studieadvies voor de prinses, van haar generatiegenoten.De #impactgeneratie

De brief wordt verzonden Anne Ritsma, Bob Hoftijzer, Chris van Bendegem en Eva Zijlmans. Samen vormen zij de Raad van Inspiratie van Stichting Stadsgarage.


Ondersteun onze oproep!

Deel onze oproep, gebruik de social media kit en laat van je horen met de hashtag #impactgeneratie.

Deze oproep van betrokken generatiegenoten van prinses Amalia wordt breed ondersteund door sociaal en maatschappelijk ondernemend Nederland. Wil jij je ook bij de oproep aansluiten? Stuur een mail met naam en logo naar eva@stichtingstadsgarage.nlPartners

Dit initiatief vanuit betrokken generatiegenoten van Hare Koninklijke Hoogheid Amalia wordt breed ondersteund door sociaal en duurzaam ondernemend Nederland, waaronder: