Raad van Inspiratie

De Raad van Inspiratie is er speciaal voor de creatieve, ondernemende studenten die hun stageperiode bij de Stadsgarage succesvol hebben afgerond. Deze getalenteerde studenten geven gevraagd en ongevraagd advies en ideeën en bekijken de activiteiten van de Stadsgarage met een frisse blik. Zo blijven we actief met elkaar in verbinding!

Eugenie Dijkhuizen

Student Toegepaste Psychologie / HS

Eugenie is vierdejaars student toegepaste psychologie van de Hogeschool Leiden. Voor de Stadsgarage deed zij onderzoek naar de behoeften van impact ondernemers. Het resultaat? Een indrukwekkend overzicht van impact ondernemers uit de regio Kennemerland en een al even indrukwekkend advies voor de Stadsgarage. Haar onderzoekstage sloot zij op bijzondere wijze af. Tijdens de (online) nieuwjaarsborrel op vrijdag 15 januari 2021 reikte zij de Stadsgarage impact ondernemer bokaal 2021 uit.

Bekijk LinkedIn profiel

Amber Slobbe

Student Toegepaste Psychologie / HS

Als vierdejaarsstudent Toegepaste Psychologie deed Amber onderzoek naar impact ondernemers in Kennemerland. Daarnaast ontwikkelde zij een verschillende interventies die aansluiten op de behoeften van deze ondernemers. De thema's waar Amber zich op richtte was duurzaamheid, maatschappelijk verantwoord ondernemen en arbeidsparticipatie. Haar onderzoekstage sloot zij op bijzondere wijze af. Tijdens de (online) nieuwjaarsborrel op vrijdag 15 januari 2021 reikte zij de Stadsgarage impact ondernemer bokaal 2021 uit.

Bekijk LinkedIn profiel