OKB Coaching 

Sociaal ondernemers opgelet! Speciaal aanbod: Corona coachingstraject door OKB & Stadsgarage

Net een nieuw plan opgezet, duikt het Corona virus op. Omzet net in de lift, moet de zaak op slot. Zo zijn er talloos veel voorbeelden te geven hoe de Corona crisis de activiteiten van sociaal- en impact ondernemers doorkruist. Samen met het Ondernemersklankbord (OKB), heeft de Stadsgarage het initiatief genomen om sociaal ondernemers een gratis coachingstraject aan te bieden om daar het hoofd aan te bieden.

Is het glas halfvol of half leeg? Moet ik verder op de ingeslagen weg of biedt dit stiekem de kans om plannen uit te broeden die ik al langer had? Een gesprek met een in sociaal ondernemerschap onderlegde coach kan net het zetje in de juiste richting geven. Dat is eerder gebleken in het Europese Spark programma. Uit de programma-evaluatie kwam het coachingstraject als één van de meest gewaardeerde onderdelen naar voren. De samenwerking die de Stadsgarage daarin is aangegaan met het OKB zetten we nu voort met het speciale aanbod voor sociaal ondernemers in de regio.

Geïnteresseerd? Meld je hier aan. Dan sturen we je zo snel mogelijk een uitnodiging voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarin je nagaat met welke coach je het best 'clickt' om je sociale onderneming voorbij Corona te brengen. 

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk met 300 adviseurs en één van de grootste, onafhankelijke non-profitorganisaties die zich belangeloos voor je inzetten. In de 40 jaar van ons bestaan hebben wij al meer dan 100.000 ondernemers effectief geholpen met bedrijfsadvies. Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kunnen met èlke ondernemingsvraag bij ons terecht en worden door een OKB-adviseur persoonlijk begeleid in een klankbordtraject. Neem een kijkje op de website.