Actueel

Ben jij er ook bij op 5 juli? Van 15:00u tot 16:30u organiseert Kennemer Impact samen met de Haarlemse Waardemakers een Meet-up in Haarlem. Deze editie staat in het teken van circulair samenwerken en ondernemen.

Wil jij jouw product op de weekmarkt aanbieden in Haarlem en regio? Met de gemeenten Haarlem, Heemstede, Zandvoort en Bloemendaal verkennen we de mogelijkheid van een gereserveerde impactkraam op de weekmarkten. Ben jij geïnteresseerd om mee te doen aan dit experiment? Dan gaan we graag met jou in gesprek tijdens de online ontbijtsessie op 6 juni...

Ga aan de slag met jouw sociale of duurzaam verdienmodel tijdens de masterclass van Kennemer Impact Coach Edwin Teljeur op 25 april in het Seinwezen in Haarlem. Deze masterclass draait om het vinden van balans: geld verdienen en impact maken als sociale ondernemer.

In april gaan we van start met een nieuw initiatief: Startup Haarlem (Schalkwijk). Hiermee willen we meer kansen creëren voor initiatiefnemers en sociaal ondernemers met een migratieachtergrond in Haarlem.

Ben jij er ook bij op 28 maart? Van 15.00 tot 17:00 uur organiseren Stadsgarage en Gemeente Haarlem een Kennemer Impact meet-up in Haarlem.

Op donderdag 28 maart van 15:00 tot 17:00 uur organiseren de City Deal Impact Ondernemen en de Gemeente Haarlem de inspiratiesessie 'Aanbesteden met impact, het kan áltijd!' in het Seinwezen te Haarlem.

Maandelijkse meet-up voor alle stadmakers, initiatiefnemers en andere belangstellenden in Haarlem. Tijdens deze meet-ups kunnen de stadmakers elkaar leren kennen, inspiratie opdoen, ideeën uitwisselen en projecten en mensen aan elkaar koppelen en je hulpvraag stellen. De meet-ups worden steeds op een andere plek georganiseerd en door een wisselend...

Bereid je voor op de toekomst door als ondernemer stappen te zetten naar duurzaam ondernemen – óók als je zzp'er of mkb'er bent. Er komen nieuwe regels én nieuwe kansen. Dat was de boodschap tijdens de Infosessie CSRD op donderdag 15 februari in het Seinwezen in Haarlem. Kennemer Impact organiseerde deze informatie- en netwerkavond met Sparkz...