Actueel

Luchtvervuiling, armoede, schulden, klimaatverandering, werkloosheid. De samenleving wordt geconfronteerd met taaie uitdagingen. Overheden kunnen deze niet alleen oplossen. Sociale ondernemingen zijn hierbij een belangrijke partner. Zij richten zich op het oplossen van maatschappelijk vraagstukken.

Stefan Hogervorst van Deksels Lekker was deelnemer van het Spark Social Enterprise Accelerator programma. Hij vertelt over zijn sociale onderneming, zijn ervaring met het accelerator programma en tips voor startende sociaal ondernemers.

Op donderdagmiddag 27 juni 2019 kwamen bedrijven uit Kennemerland naar de bijeenkomst circulair ondernemen in het verduurzaamde Seinwezen pand. De belangstelling voor circulair ondernemen in de regio is groot. Ruim 30 partijen - variërend van 5 tot 500 werknemers - waren aanwezig. Dat circulair ondernemen belangrijk en uitdagend is benadrukt...

Regelmatig komen de internationale partners uit het SPARK Social Enterprise programma samen voor de zogeheten stuurgroep meetings. Afgelopen meeting vond plaats in het Seinwezen, een mooie kans om onze partners een aantal vragen te stellen.

Regelmatig komen de internationale partners uit het SPARK Social Enterprise programma samen voor de zogeheten stuurgroep meetings. Afgelopen meeting vond plaats in het Seinwezen, een mooie kans om onze partners een aantal vragen te stellen. In dit artikel: Pieter Werrebrouck van De Punt in België.

Wat hebben Zwolle en Haarlem gemeen? De Stadsgarage organiseerde samen met het Zwolse Foster op 11 april een inspirerende kennisdelingssessie en ontving acht Zwollenaren in het Seinwezen - ambtenaren van de provincie en de gemeente, bedrijven en onderwijsinstellingen. Een impressie. Met minstens één conclusie: de gemene deler is te vinden in...

Regelmatig komen de internationale partners uit het SPARK Social Enterprise programma samen voor de zogeheten stuurgroep meetings. Afgelopen meeting vond plaats in het Seinwezen, een mooie kans om onze partners een aantal vragen te stellen. In dit artikel: Kaat Peeters van de Sociale Innovatiefabriek.