Actueel

Zijn jij en je onderneming klaar voor de toekomst? Of blijkt jouw businessmodel toch niet zo toekomstbestendig als gehoopt? Wellicht is het lesprogramma 'Toekomstgericht Sociaal Ondernemen' van Qredits dan iets voor jou. Met dit programma maak je jouw sociale bedrijfsplan ook toekomstbestendig.

Op de (online) nieuwjaarsborrel op vrijdag 15 januari j.l. is de Stadsgarage impact ondernemer bokaal 2021 uitgereikt. Een initiatief van studenten van de Hogeschool Leiden, die hun werkzaamheden voor de Stadsgarage op deze speciale wijze afronden.

Stichting Stadsgarage is één van de ondertekenaars van de landelijke City Deal Impact Ondernemen. We zijn één van de zes intermediaire organisaties rond Social Enterprise NL en zijn mede-ondertekenaar met de gemeente Haarlem vanuit het Actieprogramma. Doel van de City Deal is om regelgeving, netwerkvorming met 'impact second bedrijven' en...

De Stichting Stadsgarage heeft een prachtige beoordeling ontvangen van de Europese commissie op het SPARK project - An Innovation Roadmap for Social Enterprises (2016-2020).

De meeste ouders zorgen vanzelfsprekend voor hun kind. Ook als het gaat om een zorgintensief kind met een beperking. Zij doen dit met liefde. Veel ouders die zorgen voor een zorgintensief kind realiseren zich niet dat hun zorg verder gaat dan gebruikelijk. Zij beseffen niet dat zij mantelzorger, ofwel mantelouder zijn voor hun kind waardoor...