Actueel

Dinsdag 9 mei 2023 vindt weer een Initiatievencafé plaats waarbij Gemeente Haarlem initiatiefnemers een podium biedt hun initiatieven te presenteren. Dit keer is de locatie Café Toneelschuur, gelegen in het centrum van Haarlem. Ondernemen en verbinden is waar het hier om draait, een mooie plek om initiatiefnemers met een breed publiek te verbinden....

Het centrale thema deze editie is systeemverandering voor brede welvaart. Steeds meer overheden omarmen het begrip brede welvaart. Maar hoe stuur je hierop? Wat betekent dit voor je economisch beleid? En welke rol spelen sociaal ondernemers om brede welvaart te realiseren? Dat ontdek je op donderdag 30 maart in Apeldoorn!

Van maandag 6 t/m zaterdag 11 februari 2023 vindt de achtste editie plaats van de Week van de Circulaire Economie. Door heel Nederland worden vanuit circulaire hubs evenementen over de circulaire economie georganiseerd. Het doel? Laten zien hoe circulair ondernemen in de praktijk werkt, zodat jij daarvan leert.

In januari is een nieuwe editie van de Impact Booster training van start gegaan. Een nieuwe lichting deelnemers maakt zich op om hun plannen te pitchen tijdens de terugkomdag op 10 februari. Hét moment om kennis te maken, uit te wisselen en bij te praten met deelnemers, trainers, alumni en andere geïnteresseerden. Je bent van harte uitgenodigd!