Agenda

LET OP! Vanwege de coronamaatregelen zijn alle fysieke bijeenkomsten mogelijk beperkt te bezoeken. We volgen de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig en zorgen ervoor dat de bijeenkomsten voor iedereen veilig zijn. Volg je de ontwikkelingen liever digitaal? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

13 oktober - Social Enterprise Overheidscongres - Build Back Better
Hoe kan de samenwerking tussen overheden, sociaal ondernemers en andere spelers in het ecosysteem ervoor zorgen dat we beter uit deze crisisperiode zullen komen? Hoe zorgen we er gezamenlijk voor dat na Covid-19 de economie inclusief, circulair en armoedevrij wordt? Build Back Better!

Lees meer


13 oktober - Event: Maatschappelijk inkopen doe je zo
Met inkoop kunnen bedrijven en organisaties bijdragen aan positieve ontwikkelingen in de maatschappij. Het inkoopbeleid is daarmee een belangrijk instrument om duurzamer, socialer en innovatiever te worden. Maar hoe kun je bij het maken van inkoopbeslissingen, rekening houden met de sociale effecten en milieuaspecten van een product of dienst? Het event: Maatschappelijk inkopen doe je zo geeft antwoord op deze vragen en vindt plaats tijdens het Social Overheidscongres.

Lees meer


Oktober - Training: Maatschappelijk inkopen, zo doe je dat
Stichting Stadsgarage organiseert samen met Social Enterprise Lab, Ground8 en gemeente Haarlem een training over maatschappelijk inkopen. Deze gerichte online training is voor inkopers bij bedrijven die te maken hebben met Social Return on Investment (SROI) en voor inkopers van bedrijven die geen SROI verplichting hebben maar wel de doelstellingen voor maatschappelijk inkopen willen halen.

Lees meer