Agenda

LET OP! Vanwege de maatregelen rondom de Corona-crisis gaan alle fysieke bijeenkomsten tot nader order NIET DOOR. Blijf op de hoogte van de ontwikkeling via onze nieuwsbrief. Klik hier.

IMPACT& bijeenkomsten

IMPACT& is opgestart op initiatief van oud-deelnemers van het MySocialStartup programma. Elke maand worden bijeenkomsten gehouden waarbij verschillende onderwerpen en expertise aan bod komen. Aansluitend is er een gezellige borrel. 

IMPACT& Online

Vanwege de maatregelen rondom de Corona-crisis gaan de fysieke bijeenkomsten van Impact& tot nader order niet door. In plaats daarvan wordt elke week op donderdagmiddag een Impact& Online sessie gehouden via Zoom.  De sessies staan in het teken van elkaar ondersteunen en helpen, maar ook samen verder kijken waarbij verschillende onderwerpen op het gebied van impact ondernemen aan bod komen.

De online sessies worden gefaciliteerd door en voor de impact ondernemers uit het programma en is vrij toegankelijk voor andere impact ondernemers uit de regio! Ben je hierin geïnteresseerd? Neem contact op met yvonne@stichtingstadsgarage.nl.