Agenda

LET OP! Vanwege de coronamaatregelen zijn alle fysieke bijeenkomsten mogelijk beperkt te bezoeken. We volgen de richtlijnen van het RIVM nauwkeurig en zorgen ervoor dat de bijeenkomsten voor iedereen veilig zijn. Volg je de ontwikkelingen liever digitaal? Blijf dan op de hoogte via onze nieuwsbrief

18, 19 en 20 november - The Impact Days

Aankomende november is het weer zover. Van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 november vindt de vierde editie van The Impact Days plaats. Hét moment waarop innovatieve en impactvolle ondernemers op het gebied van conscious gadgets, design, mode, food, interieur en kids hun deuren openen.

Lees meer


Oktober - Training: Maatschappelijk inkopen, zo doe je dat
Stichting Stadsgarage organiseert samen met Social Enterprise Lab, Ground8 en gemeente Haarlem een training over maatschappelijk inkopen. Deze gerichte online training is voor inkopers bij bedrijven die te maken hebben met Social Return on Investment (SROI) en voor inkopers van bedrijven die geen SROI verplichting hebben maar wel de doelstellingen voor maatschappelijk inkopen willen halen.

Lees meer

2 november - Initiatievencafé

Tijdens het Initiatievencafé pitchen Haarlemmers hun idee. Het doel is initiatiefnemers, de gemeente, maatschappelijke organisaties en ondernemers bij elkaar brengen, om betrokken Haarlemmers op weg te helpen. Zo worden nog meer mooie initiatieven in Haarlem gerealiseerd! Zet het volgende initiatievencafé, 2 november 2021, in je agenda en denk alvast na over jouw nieuwe initiatief! 

Lees meer


Oktober / november - Impactbooster

Naast ervaren trainers, die zelf ook impact ondernemer zijn, deel je kennis en ervaring met andere impact ondernemers. Een unieke training die jouw onderneming laat groeien. Gun jij jezelf een Boostcamp om jouw onderneming te versnellen en jouw impact te vergroten en verduurzamen? 

Lees meer