28/3: Kennemer Impact Meet-up

11-03-2024

Ben jij er ook bij op 28 maart? Van 15.00 tot 17:00 uur organiseren Stadsgarage en Gemeente Haarlem een Kennemer Impact meet-up in Haarlem.

Ben je impactmaker en wil je ontdekken hoe jouw organisatie haar aanbod het beste kan presenteren op online verkoopplatformen? Dan nodigen wij je van harte uit voor een inspirerende bijeenkomst in Station Zuidwest in Haarlem.

Thema: online profilering

Tijdens deze meet-up neemt een ervaren communicatieprofessional van communicatiebureau en social enterprise MEO je mee in de wereld van online profilering. Ontdek de geheimen achter het optimaliseren van jouw online profiel op platforms, zoals het Kennemer Inkoop Platform, en leer hoe je jouw kansen op succes kunt vergroten. Krijg waardevolle tips en inzichten om je impact nog groter te maken. Na de sessie is er een borrel en de gelegenheid om bij te praten, ervaringen te delen en nieuwe contacten te leggen. We kijken ernaar uit je te verwelkomen en samen te werken aan een positieve impact!

  • Locatie: nieuwe creatieve broedplaats Station Zuidwest (Stephensonstraat 7, Haarlem)
  • Datum: 28 maart van 15:00 tot 17:00 uur (borrel vanaf 16:00 uur)
  • Aanmelden: Meld je gratis aan via deze link

Deze meet-up wordt georganiseerd in het kader van het Actieprogramma Impact Ondernemen. Met vragen en reacties kun je terecht bij Eva Zijlmans.

Meld je hier gratis aan!