6 oktober: C The Future Bedrijvendag

19-09-2023

C the Future is hét jaarlijkse 2-daagse evenement waar technologie, digitalisering, circulariteit en innovatie samen komen. Bedrijven, onderwijs en bewoners maken kennis met de nieuwste technieken, toepassingen en producten. Zij kunnen kennis vergaren, inspiratie opdoen en in contact komen met makers, techneuten en pioniers. Op vrijdag 6 oktober is het evenement toegespitst op bedrijven, overheden en kennisinstellingen uit de regio. Schrijf je nu in voor de bedrijvendag van C The Future!

Vrijdag 6 oktober: Business day

Maak de toekomstige stad. Sluit je aan en bouw mee aan een innovatieve, digitale en circulaire regio. Als stad, regio, bewoners en ondernemers staan we voor tal van uitdagingen op het gebied van duurzaamheid en circulariteit. Hoe verhoud jij je hiertoe? Hoe werk jij aan de toekomstbestendigheid van je bedrijf en de keten waarmee je samenwerkt? Hoe kun je werken met digitale en circulaire principes en toepassingen?

De 3D Makers Zone, BouwlabR&Do, MAAK Haarlem en Gemeente Haarlem bundelen dit jaar hun krachten voor een groots en inspirerend event: C the Future. Werk jij in de bouw, metaalelektro, het onderwijs of in een mkb bedrijf? Ben je eigenaar, projectleider, werknemer en wil je meer weten over hoe digitalisering jou kan helpen een stand te zetten om meer circulair, duurzaam en effectief te werken? Kom dan naar C the Future op vrijdag 6 oktober. Dè dag voor het bedrijfsleven. Met debatten, lezingen, workshops, de innovatiedokter, innovation dynamics en sprekers zoals filosoof Martijn Aslander is dit hèt event waar je met je collega's bij wilt zijn.

Kosten zijn €20 euro en inschrijven kan via WWW.CTHEFUTURE.NL 

Zaterdag 7 oktober: Weekend day

Op zaterdag 7 oktober is het C The Future event van 10:00 tot 17:00 uur geopend voor bewoners en geïnteresseerden uit Haarlem en omgeving. Naast de 3DMakers Zone en Bouwlab living lab zullen innovatieve MAAKers in meer dan 30 units op het terrein hun deuren openen. Het Versnellingshuis en Het Groene Brein zullen aanwezig zijn. De zaterdag valt samen met het Weekend van de Wetenschap, waar wetenschap en technologie centraal staat. Deze dag is gratis toegankelijk voor iedereen.