6 oktober: Initiatievencafé op het MAAK-terrein

29-08-2023

Vrijdag 6 oktober 2023 vindt weer een Initiatievencafé plaats waarbij de gemeente Haarlem initiatiefnemers een podium biedt hun initiatieven te presenteren. Dit keer verbinden we het café aan hét regionale evenement C the Future, dat op 6 en 7 oktober plaatsvindt op het MAAK-terrein en in de 3D Makers Zone, in de Waarderpolder.

Het Initiatievencafé

Tijdens het Initiatievencafé pitchen Haarlemmers hun idee. Zij vertellen hoe zij Haarlem nog mooier, duurzamer of socialer willen maken om in te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hierbij hebben. De aanwezigen kunnen luisteren, vragen stellen, inspiratie opdoen en initiatiefnemers helpen met hun vraag. Doel is initiatiefnemers, ondernemers, Haarlemmers en belangstellenden uit de (regio) gemeenten samen te brengen en elkaar verder te helpen.

  • Wat: Initiatievencafé
  • Wanneer: vrijdag 6 oktober 2023
  • Hoe laat: van 16.00–17.00 uur pitches en van 17.00–18.00 uur regionale netwerkborrel
  • Waar: 3D Makers Zone, Oudeweg 91-95, 2031 CC Haarlem
  • Aanmelden: initiatief@haarlem.nl 

Een initiatief pitchen, luisteren of netwerken?

Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl.  Aanmelden voor het pitchen kan tot 21 september 2023. Als je wilt pitchen tijdens het Initiatievencafé kun je gratis deelnemen aan de training 'Pitchen met Passie' door Paul Bierman. Datum voor deze training is maandag 25 september van 13.30-17.00 uur. Omdat we meer pitchaanmeldingen ontvangen, dan dat er plaats is in het programma, wordt tijdens de pitchtraining een selectie gemaakt.