8 september: SO Business Impactcafé

29-08-2023

SO Business nodigt je uit voor het Impactcafé op vrijdag 8 september. Deze bijeenkomst staat helemaal in het teken van impact ondernemen in Haarlem. Met ondernemersverhalen van Sûr Atelier en Juttersgeluk, die je ook van het Kennemer Inkoop Platform kent, en meer.

Wat betekent 'Impact Ondernemen'? Is dat hetzelfde als sociaal ondernemen? En in welke relatie staat dit tot duurzaam ondernemen en MVO? Op 8 september organiseert SO Business, de businessclub van de Sociëteit Vereeniging, de bijeenkomst 'Het Impactcafé' waar je o.a. antwoord krijgt op de hierboven genoemde vragen.

Voor ondernemers wordt het steeds belangrijker om hun bedrijf future proof te maken. Financieel gezond, inspelen op bestaande en toekomstige (duurzame) wetgeving, maatschappelijk betekenisvol zijn en blijven innoveren. Een greep uit de aandachtspunten waar veel, zo niet alle ondernemers mee te maken krijgen.

Tijdens deze bijeenkomst gaan we in op de rol van de gemeente en de drijfveren en de ambitie van Haarlemse impact ondernemers. De belemmeringen en de uitdagingen waar deze ondernemers tegenaan lopen, komen eveneens aan bod. Want wat heb je nodig om succesvol te zijn. Maar ook, welke stappen zet je als je 'impact ondernemer' wilt worden?

Praktische informatie

  • Wat? SO Business Impactcafé
  • Wanneer? Vrijdag 8 september 2023, 16:30-19:00 uur
  • Waar? Sociëteit Vereeniging, Zijlweg 1 2013 DA Haarlem

Bekijk hier het programma en meld je gratis aan!