CIRCO Track Elektronica en Witgoed

11-01-2024

Stoort het jou ook dat kostbare onderdelen in elektronica en witgoed nog geen tweede of nieuw leven krijgen? Zie jij mogelijkheden om deze veilig te stellen voor hergebruik? Of zie jij andere circulaire kansen en wil jij met jouw organisatie en/of ketenpartners aan de slag met het circulair (her)ontwerpen van jouw product, dienst of businessmodel? 

Schrijf je dan snel in voor de CIRCO Track Elektronica en Witgoed

Op 15 februari start deze driedaagse training van CIRCO voor maakbedrijven die aan de slag willen met het circulair ontwerpen van een product, dienst, of business model. De training is erop gericht om er samen met bedrijven uit de elektronica en witgoedketen voor te zorgen dat e-waste een tweede of nieuw leven krijgt. In groepsverband en onder begeleiding van ervaren CIRCO-trainers werk je aan een plan dat op de korte termijn toepasbaar én implementeerbaar is binnen jouw bedrijf.

Deze Track wordt aangeboden door de provincie Noord-Holland (georganiseerd door Impact Hub Amsterdam), in samenwerking met Techniek Nederland en Ontwikkelingsbedrijf NHN. De werksessies zijn op locatie in Amsterdam (precieze locatie volgt) op 15 februari, 29 februari en 7 maart (dagdelen van 09:00-13:00, inclusief koffie/thee/lunch).

Lees meer en meld je aan!

Deadline voor inschrijven is uiterlijk vrijdag 26 januari.