Speciaal aanbod voor sociaal ondernemers: OKB coaching

23-07-2020

Net een nieuw plan opgezet, duikt het Corona virus op. Omzet net in de lift, moet de zaak op slot. En dan nu de anderhalve meter markt. Hoe verder? Er zijn talloos veel voorbeelden te geven hoe de Corona crisis de activiteiten van sociaal- en impact ondernemers doorkruist.

Aanbod voor sociaal ondernemers: laat je door crisis coachen 

Samen met het Ondernemersklankbord (OKB), heeft de Stadsgarage het initiatief genomen om sociaal ondernemers een coachingstraject aan te bieden om daar het hoofd aan te bieden. 

Wat betekent dit voor de balans tussen impact en inkomen? Moet ik verder op de ingeslagen weg of biedt dit stiekem de kans om plannen uit te broeden die ik al langer had? Is het glas met andere woorden half vol of half leeg? Een gesprek met een in sociaal ondernemerschap onderlegde coach kan net het zetje in de juiste richting geven. Dat is eerder gebleken in het Europese Spark programma. Uit de programma-evaluatie kwam het coachingstraject als één van de meest gewaardeerde onderdelen naar voren. De samenwerking die de Stadsgarage daarin is aangegaan met het OKB zetten we nu voort met het speciale aanbod voor sociaal ondernemers in de regio. Geïnteresseerd? Meld je aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek met één van de adviseurs van OKB.

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk met 300 adviseurs en één van de grootste, onafhankelijke non-profitorganisaties die zich belangeloos voor je inzetten. In de 40 jaar van ons bestaan hebben wij al meer dan 100.000 ondernemers effectief geholpen met bedrijfsadvies. Ondernemers in het midden- en kleinbedrijf kunnen met èlke ondernemingsvraag bij ons terecht en worden door een OKB-adviseur persoonlijk begeleid in een klankbordtraject. Neem een kijkje op de website.