De Impact Booster

19-06-2022

Ben jij die impact ondernemer met een innovatief idee of ben je al wat langer bezig en wil je jouw onderneming een boost geven? Doe mee met de Impact Booster!


Een unieke "Boostcamp"

Drie vrijdagen ga je op een inspirerende locatie, actief aan de slag met jouw onderneming. De eerste dag richt zich op kennismaken en focus aanbrengen. Een week later, op dag twee, krijg je jouw ecosysteem en stakeholders in kaart. Je ontwikkelt de waardepropositie en brengt alles tezamen in jouw Social Business Model Canvas. Op de laatste en derde dag, weet jij waarom jij doet wat je doet, hoe jouw onderneming eruit ziet en wat je nog nodig hebt. Je gaat aan de slag met impact gericht werken, meten en communiceren. En hoe dit bijdraagt aan de financiering en welke vormen en mogelijkheden daarvoor zijn.


Twee weken later is er een terugkomdag met alle deelnemers, ook van voorgaande (online) edities. Daar kun jouw nieuwe verhaal laten horen, pitchen voor de aanwezigen en netwerken tijdens de borrel. 

Praktische informatie

De Impact Booster gaat van start in september.

Locatie: Broedplaats Bogota in Halfweg

Eigen bijdrage: 50 euro
Het programma is inclusief lunch

Aanmelden

Naast ervaren trainers, die zelf ook impact ondernemer zijn, deel je kennis en ervaring met andere impact ondernemers. Een unieke training die jouw onderneming laat groeien. Gun jij jezelf een Boostcamp om jouw onderneming te versnellen en jouw impact te vergroten en verduurzamen?

De inschrijving voor de huidige Impact Booster is gesloten, maar voor de volgende serie later dit jaar kun je je wel alvast inschrijven. Data wordt later bekendgemaakt. Na jouw inschrijving houden we je op de hoogte van de nieuwe data. Schrijf je in:


Partners

De Impact Booster wordt mede mogelijk gemaakt door: