De Impact Booster

19-06-2022

Ben jij die impact ondernemer met een innovatief idee of ben je al wat langer bezig en wil je jouw onderneming een boost geven? Doe mee met de Impact Booster!

Een unieke "Boostcamp" in samenwerking met se.lab

In vier vrijdagen en een terugkomdag ga je op een inspirerende locatie actief aan de slag met jouw onderneming. 

De eerste dag richt zich op kennismaken en focus aanbrengen. Vervolgens krijg je jouw ecosysteem en stakeholders in kaart. Je ontwikkelt de waardepropositie en brengt alles tezamen in jouw Social Business Model Canvas. Je gaat aan de slag met impact gericht werken, meten en communiceren. En hoe dit bijdraagt aan de financiering en welke vormen en mogelijkheden daarvoor zijn. Op de laatste dag weet jij waarom jij doet wat je doet, hoe jouw onderneming eruit ziet en wat je nog nodig hebt. 

Na afronding van de training is er een terugkomdag met alle deelnemers, ook van voorgaande (online) edities. Daar kun jouw nieuwe verhaal laten horen, pitchen voor de aanwezigen en netwerken tijdens de borrel. 

Praktische informatie

De Impact Booster gaat van start op 13 januari 2023. De trainingsdagen zijn op 13 januari, 20 januari, 27 januari en 3 februari van 10:00 - 16:00 uur. De terugkomdag is op 10 februari 2023 van 15:00 tot 18:30 uur. 

Locatie: Broedplaats Bogota in Halfweg

Eigen bijdrage: 50 euro

Het programma is inclusief lunch

Aanmelden

Naast ervaren trainers, die zelf ook impact ondernemer zijn, deel je kennis en ervaring met andere impact ondernemers. Een unieke training die jouw onderneming laat groeien. Gun jij jezelf een Boostcamp om jouw onderneming te versnellen en jouw impact te vergroten en verduurzamen?

Schrijf je hier in om je aan te melden of mail naar eva@stichtingstadsgarage.nl Partners

De Impact Booster wordt mede mogelijk gemaakt door: