De Social EnterPrizes!

25-04-2022

Welkom bij de Social EnterPrizes

Dat het aantal sociaal ondernemers groeit in Nederland is goed nieuws voor ons allemaal en dat verdient de spotlights. Om social enterprises te bedanken voor hun tomeloze inzet en hun positieve maatschappelijke bijdrages, organiseert Social Enterprise NL een geheel nieuw event: de Social EnterPrizes!

Wat zijn de Social EnterPrizes?

Wie is jouw favoriete (collega) sociaal ondernemer? Welke sociale onderneming gaat het helemaal maken in 2022? Welke onderneming is de beste verhalenverteller? Met de Social EnterPrizes mag Social Enterprise NL in samenwerking met het ABN AMRO Versnellingsfonds maar liefst 5 sociaal ondernemers in het zonnetje zetten met een van de awards en bijbehorende prijzen. Van volwassen bedrijf tot nieuwkomer, iedere sociaal ondernemer maakt kans.

Jij kunt voor iedere categorie een persoon of een bedrijf nomineren via dit formulier en via www.socialenterprizes.nl. Op de website lees je ook alle ins en outs over de 5 categorieën, het nominatieproces en de verschillende juryleden die de belangrijke keuzes gaan maken.

De winnaars worden begin juni bekend gemaakt en de prijzen nemen zij in ontvangst tijdens de uitreiking op het Social Enterprise NL 10 Jaar Festival op donderdag 30 juni. Zij gaan naar huis met eeuwige roem, een coachingstraject via ABN AMRO en een mooi bedrag van €5.000 vanuit het ABN AMRO Versnellingsfonds.