Iets nodig? Koop het op de Impact Route van 9 tot 11 juni!

06-06-2022

Van 9 tot en met 11 juni doet Haarlem weer mee aan The Impact Days. Het aantal ondernemers dat werkt aan een eerlijke en duurzame toekomst groeit, maar toch zijn deze ondernemers nog niet voor iedereen zichtbaar. Daarom loopt er een Impact Route door de stad. De deelnemers op het gebied van design, food, kids, fashion en fun zijn te herkennen aan een makelaarsbord op de gevel.


Vanaf donderdag 9 juni roepen deelnemers van The Impact Days extra op om bewust te consumeren. Koop bijvoorbeeld alleen wat jij écht mooi vindt of nodig heeft en dan bij voorkeur bij ondernemers die impact maken. Dat doen zijn door duurzame producten of diensten te verkopen of door te werken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Op de Impact Route ziet u precies waar u deze ondernemers vindt.


Heb je iets nodig? Koop het dan duurzaam en sociaal!

Met The Impact Days kun je zien bij welke winkels duurzame en inclusieve cadeaus, lunches of kleding verkopen. De meeste adressen liggen op loopafstand van elkaar vandaan. Ondernemers ten noorden en zuiden van het centrum zijn beter te bereiken met de fiets of de bus. Deelnemers zijn zichtbaar door het makelaarsbord op de gevel. De route is het hele jaar te vinden op de website van The Impact Days.


Geïnteresseerd in impact ondernemen? Kom naar het Stadmakerscongres!

Ben je geïnteresseerd in impact ondernemen of wil je zelf een duurzame en/of sociale onderneming starten? Dan ben je van harte welkom om tijdens het Stadmakerscongres op 10 juni aan te sluiten bij het rondetafelgesprek met de Stadsgarage en de gemeente Haarlem. Je kunt vragen stellen over jouw idee, we bekijken gezamenlijk hoe jouw toekomstige impactonderneming verder kan komen en hoe het Actieprogramma Impact Ondernemen daarbij kan helpen. Bekijk het programma en bestel je ticket via: https://www.stadmakerscongreshaarlem.nl/


Datum: vrijdag 10 juni
Tijd:
11.00 uur
Locatie:
Zijlpoort, Gedempte Oude Gracht 2


Over The Impact Days

The Impact Days is een initiatief van de gemeenten Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Haarlem. De campagne heeft als doel 'Next Level' ondernemerschap te vieren. In Haarlem doen meer dan 50 ondernemers mee. De campagne wordt in Haarlem aangejaagd en ondersteund door de Stichting Stadsgarage in samenwerking met de Gemeente Haarlem. Meer weten? www.theimpactdays.nl