Impact& community zet zich online voort!

27-03-2020

Bizarre tijden die vragen om contact, perspectief en samen doen! De Impact& community, voor en door sociaal ondernemers uit Haarlem en omgeving, ontmoetten elkaar gisteren online.

Hoe gaat het met iedereen en hoe kunnen we elkaar helpen? Dit stond centraal in de eerste online sessie voor de bestaande Impact& groep. Vervolgens werden kansen en uitdagingen waar we krachten kunnen bundelen gedeeld. Volgende week gaat Impact& online verder en is ook toegankelijk voor andere impact ondernemers!

Ben jij impact ondernemer actief in Haarlem en omgeving? Wil je ook aansluiten of wil je meer informatie? Neem contact op via yvonne@stichtingstadsgarage.nl


De Impact& community is begin 2020 van start gegaan als vervolg op het Europese Mysocialstartup programma. De community is opgezet voor en dóór impact ondernemers. De community komt maandelijks samen in het Seinwezen, waarbij verschillende thema's op het gebied van impact ondernemen aan bod komen. Let op: vanwege de maatregelen rondom het Corona virus vinden er geen maandelijkse bijeenkomsten plaats. In plaats daarvan is de Impact& online versie in leven gebracht. Houd onze social media in de gaten voor deze sessies.