Pitch jouw idee bij het Initiatievencafé!

25-01-2024

Dinsdag 9 april is het volgende Initiatievencafé! Tijdens deze leuke en interactieve bijeenkomst geeft de gemeente Haarlem initiatiefnemers een podium om hun initiatieven te presenteren.

Tijdens het Initiatievencafé pitchen Haarlemmers hun idee. Zij vertellen hoe zij Haarlem nog mooier, duurzamer of socialer willen maken om in te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hierbij hebben. De aanwezigen kunnen luisteren, vragen stellen, inspiratie opdoen en initiatiefnemers helpen met hun vraag. Doel is initiatiefnemers, ondernemers, Haarlemmers en belangstellenden samen te brengen zodat ze elkaar verder kunnen helpen.

Aanmelden om te pitchen

Een initiatief pitchen, luisteren of netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan tot 26 maart 2024. Voorwaarde is, dat je (gratis) deelneemt aan de inspirerende training 'Pitchen met Passie' door Paul Bierman op woensdag 27 maart van 13.30 – 17.00 uur. Omdat we meestal meer pitchaanmeldingen ontvangen, dan dat er plaats is in het programma, wordt tijdens de pitchtraining een selectie gemaakt.

  • Wat: Initiatievencafé
  • Wanneer: dinsdag 9 april 2024
  • Tijd: van 17.00–18.00 uur pitches en van 18.00–19.00 uur netwerkborrel
  • Waar: Palmenkas in de Haarlemmer Kweektuin, Kleverlaan 11 in Haarlem (links van het Kweekcafé)
  • Aanmelden: initiatief@haarlem.nl