Repost van Ground8: MySocialStartup

25-10-2019

Onder begeleiding van Yvonne Haneman van Ground8 hebben 22 startende sociaal ondernemers de afgelopen 9 maanden de MySocialStartup pilot doorlopen. 25 oktober vond de afsluitende sessie plaats, waarbij vooruitgekeken is naar het programma voor 2020. 

Precies 9 maanden later is de afsluiting van de pilot MySocialStartup in het Seinwezen een feit! We hebben 16 online modules van MySocialStartup doorlopen, een buddy systeem opgezet en getest. Er is bijna iedere maand een Peer2Peer sessie georganiseerd om van elkaar te leren en praktisch aan de slag te gaan met de theorie.

Vandaag een rijk palet aan feedback, suggesties en ideeën met elkaar gedeeld als input voor 2020! We hebben inzicht gekregen in de voortgang van iedere impact maker en inzicht in de passies, vaardigheden en kennis van de groep als geheel. Samen hebben we het programma voor 2020 vormgegeven waar iedereen uit de groep in duo's een maandsessie tot zijn/haar rekening neemt!

En... we gaan door met leren en samenwerken! We gaan verder bouwen aan een zelfsturende community Impact Makers uit Haarlem en omgeving! En we gaan verder als Community onder de naam: IMPACT & ...

Wat een fijne groep mensen om mee te werken! Zin in 2020! Dit is mede mogelijk gemaakt door Stichting Stadsgarage.