Team Stadsgarage - Even voorstellen: Toedoen

11-02-2020

Het Stadsgarage team bestaat uit verschillende zelfstandigen, met elk hun eigen kennis en expertise. Met de rubriek 'Even voorstellen' leer je het team van Stichting Stadsgarage beter kennen. Benieuwd naar het hele team? Klik hier.

Foto: Kim Nooij (Social Designer & Online specialist) en Sharon de Groot (Communicatieadviseur & Bedrijfskundige)

Toedoen bij de Stadsgarage

Positieve impact maken met communicatie, daar is het ons om te doen. Wij geloven dat als je mensen verbindt op dezelfde thema's je positieve beweging en daarmee een maatschappelijke verandering teweeg kunt brengen. De Stadsgarage werkt aan thema's die wij interessant vinden. Samen met de Stadsgarage kunnen wij meer impact maken! Bij de Stadsgarage kunnen wij maatschappelijke impact realiseren middels het versnellen van betekenisvol ondernemen. En als Haarlemmers is de drive groot om mee te werken aan de transitie naar een duurzame en sociale stad.

Wij initiëren ideeën en concretiseren dit naar heldere projecten. Daarnaast creëren wij o.a. communicatieprocessen voor evenementen met maatschappelijke impact, zoals bijvoorbeeld de kick-off van The Impact Days (Social Impact Night).

Bij Toedoen richten wij ons daarnaast op thema's zoals duurzaamheid, klimaatadaptatie en de energietransitie, zoals het verduurzamen van de bebouwde omgeving. Wij helpen je bij:

Voor gemeenten, provincies, ministeries, stichtingen, netwerkorganisaties, sociale ondernemingen en bedrijven die ertoe doen. Wil je ook impact maken met zinvolle communicatie?