The Impact Days 2021 van start!

18-11-2021

Ondanks de corona beperkingen gaan de Impact Days door. Zo zijn alle buitenactiviteiten, de kick-off in de Pletterij en andere events geannuleerd, maar Haarlem zet de 'Impact shopping Route' en online inspanningen voor deze ondernemers verder door.

De 'Impact shopping Route' begint in hartje centrum en de meeste adressen liggen daar op loopafstand vandaan. Om de herkenbaarheid bij de ondernemers te vergroten worden vandaag en morgen de makelaarsborden geleverd en zijn Impact Days deelnemers daarmee ook zichtbaar op de gevel.

De route is te vinden The Impact Days.

Green Friday 26 november
De Impact Days zijn een begin van meer aandacht voor Impact Ondernemen. Het aantal ondernemers dat werkt aan een eerlijke en duurzame toekomst groeit, maar toch zijn deze ondernemers nog niet voor iedereen zichtbaar. Daarom loopt er een Impact Route door de stad en staat ook al een vervolg actie rondom Green Friday gepland op vrijdag 26 november. Dit als de duurzame tegenhanger van Black Friday. Op deze vrijdag roepen deelnemers van The Impact Days extra op om bewust te consumeren. Koop bijvoorbeeld alleen wat je écht mooi vindt of nodig hebt en dan bij voorkeur bij ondernemers die impact maken.