The Impact Days gaan on tour op 9, 10 en 11 juni

13-05-2022

Op 9, 10 en 11 juni vinden "The Impact Days on tour" in Haarlem plaats. Hét moment waarop innovatieve en impactvolle ondernemers op het gebied van conscious gadgets, design, mode, food, interieur en kids hun deuren openen en gezamenlijk zichtbaar zijn.

Het aantal ondernemers dat werkt aan een eerlijke en duurzame toekomst groeit, maar toch zijn deze ondernemers nog niet voor iedereen zichtbaar. Daarom loopt er een Impact Route door de stad.

Winkelroute met impact

Met de Impact Route kun je zien bij welke winkels duurzame en inclusieve cadeaus, lunches of kleding verkopen. De route begint in hartje centrum en de meeste adressen liggen daar op loopafstand vandaan. Voor een aantal andere ondernemers ten noorden en zuiden van het centrum zijn beter te bereiken met de fiets of de bus.

Makelaarsborden
Deelnemers zijn zichtbaar door het makelaarsbord op de gevel. Natuurlijk kun je ook online winkelen. De route is ook de rest van het jaar te vinden op de website van The Impact Days.

Stadmakerscongres
The Impact Days vinden plaats tijdens het eerste Stadmakerscongres Haarlem! Ontmoeting tussen initiatiefrijke bewoners en professionals die zich inzetten voor de stad. Net als stadmakers zijn impact ondernemers van grote waarde. Ze dragen bij aan oplossingen op grote thema's: zorg, groen, voedsel, jong en samen met de buurt.

Over The Impact Days

The Impact Days is een initiatief van de gemeenten Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Utrecht en Haarlem. De campagne heeft als doel 'Next Level' ondernemerschap te vieren. In Haarlem doen meer dan 50 ondernemers mee. De campagne wordt in Haarlem aangejaagd en ondersteund door de Stichting Stadsgarage in samenwerking met de Gemeente Haarlem.

Meer weten? www.theimpactdays.nl