Uitnodiging Initiatievencafé | 9 mei 2023

22-03-2023

Dinsdag 9 mei 2023 vindt weer een Initiatievencafé plaats waarbij Gemeente Haarlem initiatiefnemers een podium biedt hun initiatieven te presenteren. Dit keer is de locatie Café Toneelschuur, gelegen in het centrum van Haarlem. Ondernemen en verbinden is waar het hier om draait, een mooie plek om initiatiefnemers met een breed publiek te verbinden.

Het Initiatievencafé

Tijdens het Initiatievencafé pitchen Haarlemmers hun idee. Zij vertellen hoe zij Haarlem een fijnere, meer sociale of duurzame plek willen maken om in te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hierbij hebben. De aanwezigen kunnen luisteren, vragen stellen, inspiratie opdoen en initiatiefnemers helpen met hun vraag. Doel is initiatiefnemers, maatschappelijke instanties, ondernemers, Haarlemmers en gemeente samen te brengen en elkaar verder te helpen.

Aanmelden om te pitchen

Een initiatief pitchen, luisteren of netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan tot 20 april 2023. Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de training Pitchen met Passie door Paul Bierman. Datum voor deze training is dinsdag 25 april van 13.30 – 17.00 uur op de Zijlpoort in Haarlem. Omdat we meer pitchaanmeldingen ontvangen, dan dat er plaats is in het programma, wordt tijdens de pitchtraining een selectie gemaakt.

  • Wat: Initiatievencafé
  • Wanneer: Dinsdag 9 mei 2023
  • Hoe laat: Van 17.00–18.00 uur pitches en van 18.00–19.00 uur borrel
  • Waar: Café Toneelschuur, Lange Begijnestraat 9, 2011 HH Haarlem
  • Aanmelden: initiatief@haarlem.nl