Uitnodiging Initiatievencafé

26-09-2022

Dinsdag 1 november 2022 vindt weer een initiatievencafé plaats waarbij Gemeente Haarlem initiatiefnemers een podium biedt hun initiatieven te presenteren. Dit keer is de locatie het Kweekcafé in de stadskweektuin in Haarlem Noord. Dit café is ontstaan vanuit een bewonersinitiatief en richt zich op inspiratie en ontmoeting. Ondernemen en verbinden is waar het hier om draait, een mooie plek om initiatiefnemers met een breed publiek te verbinden. 

Het Initiatievencafé

Tijdens het Initiatievencafé pitchen Haarlemmers hun idee. Zij vertellen hoe zij de stad een fijnere, meer sociale of duurzame plek willen maken om in te wonen, werken of verblijven en welke hulpvraag ze hierbij hebben. De aanwezigen kunnen luisteren, vragen stellen, inspiratie opdoen en initiatiefnemers helpen met hun vraag. Doel is initiatiefnemers, maatschappelijke instanties, ondernemers, Haarlemmers en gemeente samen te brengen en elkaar verder te helpen.

Aanmelden om te pitchen

Een initiatief pitchen, luisteren of netwerken? Iedereen kan zich gratis aanmelden door een e-mail te sturen naar initiatief@haarlem.nl. Aanmelden voor het pitchen kan tot 13 oktober 2022. Iedereen die een pitch wil doen tijdens het Initiatievencafé mag gratis deelnemen aan de training Pitchen met Passie door Paul Bierman. Datum voor deze training is dinsdag 19 oktober van 13.30 - 17.00 uur op de Zijlpoort in Haarlem. Omdat we meer pitchaanmeldingen ontvangen, dan dat er plaats is in het programma, wordt tijdens de pitchtraining een selectie gemaakt.

  • Wat: Initiatievencafé
  • Wanneer: Dinsdag 1 november 2022
  • Hoe laat: Van 17.00-18.00 uur pitches en van 18.00-19.00 uur borrel
  • Waar: Kweekcafé, Kleverlaan 9, 2023 JC Haarlem
  • Aanmelden: initiatief@haarlem.nl