Vernieuwers in Innovatiecafé op 8 april in Sociëteit Vereeniging

24-03-2022

Vrijdagmiddag 8 april ontvangt Jaap Sluis tijdens het Innovatiecafé in Sociëteit Vereeniging te Haarlem weer vier vernieuwers uit het regionale bedrijfsleven. Het zijn Tjalling Geus van Lekker Zootje, Niels Haarbosch van HB3D, Ammar Badwy van Pharmaoffer en Giovanni Douven van Hogeschool Inholland. Zij belichten vanuit verschillende invalshoeken de praktische kant van innovatie en gaan behalve met Jaap Sluis ook in gesprek met elkaar.

Het Innovatiecafé is gratis toegankelijk, mede gericht op ondernemers uit Haarlem en omstreken die werk maken van vernieuwing en een initiatief van Sociëteit Vereeniging, de gemeente Haarlem, communicatieadviesbureau De Coalitie en Hogeschool Inholland. Uiteraard zijn ook ondernemende mensen zónder bedrijf van harte welkom. Eerdere afleveringen van het Innovatiecafé zijn te vinden op Innovatiecafé Haarlem - YouTube

De inloop is 8 april vanaf 15.30 uur. De interviews door Jaap Sluis worden van 16.00 tot 17.00 uur gehouden. Aansluitend wordt er nagepraat en geborreld. Aanmelden via https://www.societeitvereeniging.nl/agenda of via sluis@decoalitie.nl. Sociëteit Vereeniging is gevestigd aan de Zijlweg 1 in Haarlem.