The Impact Days

Op donderdag 9, vrijdag 10 en zaterdag 11 juni vinden in Haarlem de Impact Days plaats! Hét moment waarop innovatieve en impactvolle ondernemers op het gebied van conscious gadgets, design, mode, food, interieur en kids hun deuren openen.

Tijdens deze dagen worden evenementen, workshops en motiverende talks van impact ondernemers en experts georganiseerd, en bieden we samen een inspirerend kijkje achter de schermen bij deze gamechangers..


Het doel? Gezamenlijk consumenten, organisaties en (lokale) overheden inspireren om bewust en verantwoord in te kopen.

Dit is dé kans om met elkaar te laten zien dat we in Haarlem Next Level gaan. Doe mee met The Impact Days!

Het programma

Steeds meer ondernemers werken aan een eerlijke en duurzame toekomst, maar toch zijn zij nog niet voor iedereen zichtbaar. Tijdens The Impact Days zetten we hen in de spotlights en laten we zien waar je moet zijn voor een aankoop met impact. Dit kun je verwachten:


Impact shopping Route

Ondernemers die meedoen met The Impact Days 2022 zijn zichtbaar in de Impact Shopping Route. De route begint in hartje centrum en de meeste adressen liggen daar op loopafstand vandaan.

Stadmakerscongres

The Impact Days vinden plaats tijdens het eerste Stadmakerscongres Haarlem! Ontmoeting tussen initiatiefrijke bewoners en professionals die zich inzetten voor de stad. Net als stadmakers zijn impact ondernemers van grote waarde. Ze dragen bij aan oplossingen op grote thema's: zorg, groen, voedsel, jong en samen met de buurt. Bekijk hier het programma.

Doe mee!

Ondernemers die meedoen met The Impact Days 2021 zijn zichtbaar in de route. Om consumenten er nog meer van bewust te maken om verantwoord in te kopen, ontvangen alle deelnemers een makelaarsbord om aan het raam te bevestigen.

Doe je nog niet mee? Meld je aan als sociaal ondernemer!

Aanmelden ondernemer

Sharing is caring

Iedereen is welkom. Dus trommel je familie, vrienden, buren en/of kennissen op, en laat je samen inspireren door de ondernemers van de toekomst. Deel online een foto van jouw bezoek, workshop-deelname of aankoop met #TheImpactDays en laat zien hoe jij met jouw euro het verschil maakt.

Voor vragen over de campagne kun je contact opnemen met Hein Barnhoorn of Kim Nooij via info@stichtingstadsgarage.nl