The Impact Days

Van donderdag 18 tot en met zaterdag 20 november vindt de vierde editie van The Impact Days plaats. Hét moment waarop innovatieve en impactvolle ondernemers op het gebied van conscious gadgets, design, mode, food, interieur en kids hun deuren openen.

Het doel? Gezamenlijk consumenten, organisaties en (lokale) overheden ervan bewust maken om verantwoord in te kopen voor de feestdagen.

Inspiratie dus de komende feestdagen, maar er is nog meer! Zo worden er tijdens deze drie dagen die in het teken staan van verantwoord ondernemen workshops, motiverende talks van de ondernemers en experts georganiseerd, en bieden we samen een inspirerend kijkje achter de schermen bij deze gamechangers..

Dit is dé kans om voor de feestdagen met elkaar te laten zien dat we in Haarlem Next Level gaan! Doe mee met The Impact Days!

The Impact Days

Ondanks de corona beperkingen gaan de Impact Days door, echter wel in aangepaste vorm. Zo zijn alle buitenactiviteiten, de kick-off in de Pletterij en andere events geannuleerd, maar Haarlem zet de 'Impact shopping Route' en online inspanningen voor deze ondernemers verder door.

De 'Impact shopping Route' begint in hartje centrum en de meeste adressen liggen daar op loopafstand vandaan. Om de herkenbaarheid bij de ondernemers te vergroten worden vandaag en morgen de makelaarsborden geleverd en zijn Impact Days deelnemers daarmee ook zichtbaar op de gevel.

Natuurlijk kunnen consumenten ook online winkelen en die online aanwezigheid zal via PR en socials gecommuniceerd worden. De route is te vinden The Impact Days.

Green Friday 26 november

De (ingeperkte) Impact Days zijn zo een begin van meer aandacht voor Impact Ondernemen. Het aantal ondernemers dat werkt aan een eerlijke en duurzame toekomst groeit, maar toch zijn deze ondernemers nog niet voor iedereen zichtbaar. Daarom loopt er een Impact Route door de stad en staat ook al een vervolg actie rondom Green Friday gepland op vrijdag 26 november. Dit als de duurzame tegenhanger van Black Friday. Op deze vrijdag roepen deelnemers van The Impact Days extra op om bewust te consumeren. Koop bijvoorbeeld alleen wat je écht mooi vindt of nodig hebt en dan bij voorkeur bij ondernemers die impact maken.

Doe je nog niet mee? Bekijk snel wat jij kunt doen!

Ondernemers die meedoen met The Impact Days 2021 zijn zichtbaar in de route. Om consumenten er nog meer van bewust te maken om verantwoord in te kopen voor de feestdagen, ontvangen alle deelnemers een makelaarsbord om aan het raam te bevestigen op 18 en 19 november.

Stap 1: Meld je aan als sociaal ondernemer
Wordt als next level ondernemer in de spotlight gezet.

Aanmelden ondernemer

Stap 2: Wordt zichtbaar tijdens The Impact Days

Gefeliciteerd! Je bent deel van de snel groeiende beweging van sociaal ondernemers, gemeenten, aanjagers en consumenten die elkaar versterken tijdens The Impact Days. Nu is het tijd om ook anderen te activeren om bij jouw evenement aanwezig te zijn.

The Impact Days is te vinden op Facebook, Twitter, LinkedIn en Instagram.

1. Volg The Impact Days op social media voor de laatste updates.

2. Check de campagne-kit zodat jij kunt communiceren in de stijl van The Impact Days en herkenbaar bent als deelnemer.

3. Tag The Impact Days in je posts en gebruik de hashtags #TheImpactDays, #ImpactDaysHaarlem #TID2021, #StichtingStadsgarage en #nextlevel, zodat heel Nederland je gemakkelijk kan vinden.

4. Tag interessante partners, politici of nieuwsorganisaties.

5. Kijk op het The Impact Days platform voor andere deelnemers en evenementen. Misschien ken je wel een sociaal ondernemer die ook meedoet? Zo kunnen jullie elkaar versterken.

Sharing is caring

Iedereen is welkom. Dus trommel je familie, vrienden, buren en/of kennissen op, en laat je samen inspireren door de ondernemers van de toekomst. Deel online een foto van jouw bezoek, workshop-deelname of aankoop met #TheImpactDays en laat zien hoe jij met jouw euro het verschil maakt.

Voor vragen over de campagne kun je contact opnemen met Hein Barnhoorn of Kim Nooij via info@stichtingstadsgarage.nl