Actueel

Het Live Online Learning (LOL) programma is voor startende en gevorderde impact ondernemers. Het bestaat uit acht praktische online sessies, waarin de vraagstukken van ondernemers centraal staan, zoals: hoe kan ik mij aanpassen aan de nieuwe situatie? Waar investeer ik nu in en wat is bruikbaar voor de langere termijn? Hoe kan ik mijn impact meten?...

Zijn jij en je onderneming klaar voor de toekomst? Of blijkt jouw businessmodel toch niet zo toekomstbestendig als gehoopt? Wellicht is het lesprogramma 'Toekomstgericht Sociaal Ondernemen' van Qredits dan iets voor jou. Met dit programma maak je jouw sociale bedrijfsplan ook toekomstbestendig.

Op de (online) nieuwjaarsborrel op vrijdag 15 januari j.l. is de Stadsgarage impact ondernemer bokaal 2021 uitgereikt. Een initiatief van studenten van de Hogeschool Leiden, die hun werkzaamheden voor de Stadsgarage op deze speciale wijze afronden.

Op 11 maart lanceert de staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat (EZK), Mona Keijzer, de City Deal Impact Ondernemen! Dit gebeurt op de online Global Goals Gemeenten Meet-up van de VNG. In de City Deal bundelen overheden, kennisinstellingen, financiers en bedrijven de krachten om impact ondernemen in Nederland aan te jagen. In totaal doen...

De Stichting Stadsgarage heeft een prachtige beoordeling ontvangen van de Europese commissie op het SPARK project - An Innovation Roadmap for Social Enterprises (2016-2020).