Event: Maatschappelijk inkopen doe je zo - 13 oktober 13:00 - 17:30

01-09-2021

Locatie: Oceans, Gonnetstraat 26, 2011 KA Haarlem

Voor: Bedrijven met een Social Return on Investment (SROI) verplichting en voor inkopers die maatschappelijk willen inkopen in de regio IJmond en Zuid-Kennemerland.

Met inkoop kunnen bedrijven en organisaties bijdragen aan positieve ontwikkelingen in de maatschappij. Het inkoopbeleid is daarmee een belangrijk instrument om duurzamer, socialer en innovatiever te worden. Maar hoe kun je bij het maken van inkoopbeslissingen, rekening houden met de sociale effecten en milieuaspecten van een product of dienst? Kom tijdens het Social Enterprise overheidscongres op 13 oktober naar Impact Hub Oceans in Haarlem.

Programma

Impact Tour Haarlem (fietstocht langs Haarlemse impact bedrijven)
Tijd: 13:00 - 15:00

  • 13:00 - 13:30 Verzamelen bij Oceans
  • 13:30 - 15:00 Fietstocht langs Haarlemse impact bedrijven (Kom op de fiets!)

Event: Maatschappelijk inkopen doe je zo!
Tijd: 15:00 - 17:30

  • 15:00 - 15:30 Inloop
  • 15:30 - Opening: waarom maatschappelijke inkoop en SROI er toe doet.
  • 16:00 - Kennemer Inkoop Platform
    Hét overzicht van 40+ impact ondernemers uit de regio. Hoe werkt het voor inkopers en andere vragen.
  • 16.30 - In de mini-training: maatschappelijk inkopen doe je zo, brengen we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en krijg je jouw scholingsbehoefte inzichtelijk.
  • 17.00 - Netwerkborrel

Aanmelden

Kortom! Mis het niet. Er zijn slechts een aantal plekken beschikbaar dus meld je snel aan. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Je kunt je voor beide activiteiten opgeven of een keuze maken. Geef in het formulier jouw voorkeur aan.


Training maatschappelijk inkopen doe je zo (oktober 2021)
Heb je interesse in de gehele training Maatschappelijk inkopen die je zo? Meld je dan snel aan. Er zijn nog 5 plekken beschikbaar. 


COVID-19

Oceans is open voor iedereen en bezoek is op eigen verantwoordelijkheid. Er wordt 1,5 meter afstand gehouden, er zijn looproutes ingericht en is desinfectie aanwezig op alle verdiepingen. Bezoekers moeten zich registreren bij binnenkomst met een QR-code en er is een beperkt aantal huurders en bezoekers welkom in het pand om te voldoen aan alle RIVM maatregelen.

Coronatoegangsbewijs

Bezoekers voor het evenement op 13 oktober zijn in het bezit van een ticket of hebben zich aangemeld en kunnen een coronatoegangsbewijs laten zien.


Heb je vragen? Stel ze gerust via info@stichtingstadsgarage.nl.

Samenwerkende Partners